Igrice

Worms W.M.D (2016)

 • pre 2 meseci

  Worms W.M.D (2016) – CODEX

  Otkako su se 1995. godine prvi puta pojavili na tržištu, Wormsi su bili među najzabavnijim i najšarmantnijim naslovima koje smo mogli igrati. Gameplay je bio super jednostavan; s jedne strane mape imali ste svoju ekipu crva, a na drugoj strani mape bila je protivnička ekipa, koje su se međusobno upustile u epsku borbu i nadmoć teškim naoružanjem, i to sve u predivnom 2D okruženju koje je apsolutno savršeno funkcioniralo za ovaj tip igre.Team 17 je tijekom narednih godina pokušavao promijeniti formulu, pa je Wormse u nekoliko naslova preselio i u potpuni 3D, s „over the shoulder“ pogledom kamere iz trećeg lica, no rezultat je bio prilično diskutabilan, a franšiza je postupno gubila na popularnosti. Srećom, zahvaljujući velikoj popularnosti indie igara, među gamere se vratila i ljubav prema 2D igrama, što je ujedno bila i idealna prilika da Team 17 Wormse vrati korijenima, što su posljednjim naslovom i učinili. Worms W.M.D. su vjerojatno i „najviše Worms“ naslov posljednjih godina

  Nakon 20 naslova i višebrojnih promjena formule gameplaya možemo ustvrditi da znamo gotovo pa sve o ovoj legendarnoj franšizi. No je li nam potreban još jedan naslov u serijalu? Worms W.M.D. je jasan odgovor na to pitanje koji glasi: definitivno. Glavni razlog tome jest povratak 2D korijenima koji su uostalom i proslavili ovu franšizu. Bez obzira jeste li igrali solo, ili s prijateljima, taj „artiljerijski“ gameplay bio je nevjerojatno zarazan, i za ekranom ste mogli provesti satima.

  Worms W.M.D. je lagano modificirao tu izvornu formulu nekim interesantnim novotarijama koje sasvim solidno funkcioniraju u ovom formatu. Za početak, u igri ćete u glavnom izborniku imati mogućnost prilagoditi vlastitu ekipu crva, na način da im promijenite imena, glasanje, animacije umiranja, šljemove, itd. Jedna od simpatičnih novotarija jest da ćete svojim crvima moći staviti obilježja heroja iz Team Fortress 2, kao i nekih drugih igara. U pitanju je isključivo kozmetički detalj koji u gameplay ne donosi ništa značajno novo, no dodatak je simpatičan.
  One prave novosti stižu u obliku craftinga, mogućnosti ulaska u zgrade, te vozila. Tijekom igre ćete moći prikupljati materijale za craftanje oružja, a postupak kreiranja oružja je vrlo jednostavan. Na mapi je potrebno pokupiti sve moguće kutije koje vidite u blizini, nakon čega ćete otvoriti izbornik za craftanje, te jednostavno odabrati ono oružje za koje imate dovoljno materijala. Nakon što oružje craftate, u sljedećem će vam turnu biti raspoloživo. Dobra je stvar što craftati možete i tijekom protivnikovog turna.
  Mape će također imati i građevine u koje se možete skloniti od protivničke paljbe, no građevine nude i jednostavniji prelazak s jedne strane mape na drugu, što generalno znači da ne morate preskakati građevinu, već jednostavno možete proći kroz nju. Vrlo dobrodošao dodatak.
  Naposljetku, tu su i vozila, u formi tenkova, helića i mechova. Vozila, naime ne možete pozvati, obzirom da će već biti postavljena na odabranim mapama, a nakon što dođete do jednog, dovoljno je ući u vozilo, zaputiti se prema neprijatelju i opaliti po oružju.Upravljati vozilima je jednostavno kao i samim crvima. Tenkovi i mechovi prelaze preko svih površina, a mogu i „skakati“, dok jedino helikopter nudi najveću razliku u upravljanju, iz logičnih razloga. Helić je potrebno vinuti u vis, nadviti se iznad neprijatelja i, naravno opaliti po oružju. Jedino trebate biti oprezni gdje ćete sletjeti.

  Worms W.M.D je u ovu vremešnu franšizu donio upravo ono što joj je bilo potrebno. 2D gameplay, simpatične, ali nenametljive novotarije u vidu vozila, singleplayer i multiplayer načine igranja; te sve to zapakirano u onaj legendarni gameplay koji smo svi voljeli. Drugim riječima, ukoliko ste voljeli Armageddon, voljeti ćete i W.M.D. Worms W.M.D. je dobrodošao povratak legendarnih crva koji s 2D gameplayem i simpatičnim, ali nenametljivim novotarijama na uspješan način bude nostalgiju.

  Preuzmi:

  http://uptobox.com/eze9ls5ctgmw
  
  https://1fichier.com/?ixhp9lezeg
  
  https://clicknupload.link/jooeg1bdwdb0
  
  • Ova tema je promenjena 2 meseci od strane  Sablja.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Oznake: